Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:38
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » У Києві знайшли 5 будмайданчиків для будівництва бізнес-містечка.
18:18
У Києві знайшли 5 будмайданчиків для будівництва бізнес-містечка.
Реалізація проекту «Київ-Сіті» допоможе залучити в Київ близько 2 мільярдів доларів інвестицій та організувати близько 20 тисяч робочих місць.


Про це розповів заступник голови КМДА Руслан Крамаренко на круглому столі "Made in Kiev: Пріоритети інноваційного розвитку 2012".

«Створення великого бізнес-центру« Київ-Сіті »допоможе звільнити адміністративний центр міста від офісів і зрадити новий вигляд історичним будівлям, адже там більше не будуть розташовуватися офіси», - розповів заступник голови КМДА.

Також, на думку Крамаренко, реалізація проекту допоможе розвантажити центральні вулиці та мости в години пік. Для будівництва ділового центру Києва міська влада вже виділила п'ять можливих майданчиків. За словами Руслана Крамаренка, найімовірніші місця для будівництва бізнес-містечка це Північні Осокорки, Верхній Теличка і Іподром.

«Зараз у нас також є ініціатива з розвитку ВДНГ, відповідно там може виникнути і Київ-Сіті», - поділився чиновник. «Всі п'ять майданчиків ми представимо інвесторам на інвестиційному форумі, який відбудеться в лютому в Києві та на міжнародній виставці інвестицій у Франкфурті», - розповів Крамаренко.
Просмотров: 372 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]