Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 21.05.2024, 00:09
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » У Криму одружилися 80-річні люди похилого віку. Дідусь: "Я її шукав все життя".
16:31
У Криму одружилися 80-річні люди похилого віку. Дідусь: "Я її шукав все життя".
Молодята на старості років отримали окрему кімнату.
У Севастополі на одну щасливу подружню пару стало більше. Родзинка в тому, що новоспечені чоловік і дружина вже розміняли дев'ятий десяток. Лідії Рахматовой - 81 рік, Анатолій Кузнєцов на рік старше.
Живуть молодята в міському геріатричному будинку, де вони і познайомилися. До весілля зустрічалися півроку. «Цього вистачило того, щоб ми обидва захотіли створити сім'ю, - говорить Лідія Дмитрівна. - Я побачила, що Толя - уважний і турботливий чоловік. Впевнена, що він стане для мене на старості років підтримкою і опорою ».
Анатолій Павлович сміється: «До знайомства з Лідочкою спілкувався тут з багатьма жінками, за деякими навіть доглядав. Але тільки після зустрічі з нею я зрозумів, що таку дружину шукав все життя ». Директор геріатричного будинку Сергій Золотухін розповів нам, що в якості подарунка молодим виділять окрему кімнату.
А сам факт весілля він вважає прикладом для всіх: «Ви б бачили, як переживала Лідія Дмитрівна, коли її майбутній чоловік захворів. Вона не відходила від його ліжка. Щоб він не бачив і не засмучувався, крадькома плакала ». Молодят привітали їх друзі і персонал.
Джерело
Просмотров: 469 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]