Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:11
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » У Криму органи Держкомзему на 100% розрахувалися з боргами з видачі держактів, - Чабанов.
13:09
У Криму органи Держкомзему на 100% розрахувалися з боргами з видачі держактів, - Чабанов.
У Криму всі територіальні органи Державного агентства земельних ресурсів України на 100% розрахувалися зі старими боргами з видачі державних актів на землю. Про це повідомив голова Республіканського комітету із земельних ресурсів АРК Олександр Чабанов, передає інформаційний сектор відомства.

Як відзначили в секторі, за словами глави Рескому, за останні два місяці громадянам було видано 7259 держактів, а з початку року - майже 23,2 тис. таких документів, у тому числі 16 677 - на право власності громадян, 56 - на право власності юридичних осіб, 125 - на право постійного користування, 6339 - на умовах оренди землі.
За інформацією сектора, Олександр Чабанов наголосив, що більше 7 тис. держактів з різних причин залишилися незатребуваними. При цьому глава відомства попросив громадян, які змінили місце проживання, звернутися до органів земресурсів для отримання держактів.

Крім того, як повідомили в управлінні, Олександр Чабанов озвучив нові розцінки адміністративних послуг, які оплачуються до органів Держкомзему. Так, за надання висновку щодо якості виконаної землевпорядної документації - 30 грн (з громадян), за перевірку обмінного файлу та присвоєння кадастрового номера - 60 грн, за реєстрацію земельної ділянки в кадастр - 93 грн, за реєстрацію держакту - 102 грн. Всього 285 гривень.










Просмотров: 500 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]