Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:17
Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » У Кувейті придумали аеропорт з крилами.
16:32
У Кувейті придумали аеропорт з крилами.
Кілька тижнів тому архітектурна компанія Foster Partners поділилася своїми планами на створення унікального міжнародного аеропорту в Кувейті. Символічна форма споруди стане помітною і запам'ятовується як з неба, так і з землі.
Як пишуть "Архіновості.ru", термінал складається з трьох симетрично розташованих частин-крил, які служать для виходу пасажирів на посадку. Кожне "крило", що виходить з центру даху простягнеться на 1,2 кілометра.
Кувейт відрізняється жарким посушливим кліматом, тому дивовижна дах-навіс у формі трилисника повинна захистити мандрівників від палючих променів сонця. Її висота складе 25 метрів.
Своєрідні засклені вікна в даху контролюють денне освітлення і відображають прямі сонячні промені, а панелі з фотоелементами накопичують сонячну енергію.
Після завершення будівництва аеропорт зможе прийняти близько 13 мільйонів пасажирів за рік. Перша будівля є частиною генерального плану, відповідно до якого аеропорт буде розширюватися і в майбутньому зможе прийняти близько 50 мільйонів чоловік.
У зоні отримання багажу з'являться фонтани і водяні каскади.
Foster Partners мали намір отримати за свій проект "золотий" сертифікат з престижної системі сертифікації будівель з точки зору екології та енергоефективності (LEED).
Просмотров: 484 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]