Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:17
Главная » 2011 » Ноябрь » 8 » У Лондоні продають Адміралтейську арку Трафальгарській площі. Вона може стати готелем.
13:37
У Лондоні продають Адміралтейську арку Трафальгарській площі. Вона може стати готелем.
Уряд Великобританії вирішив продати приватним покупцям один із символів Лондона - знамениту Адміралтейську арку, що становить невід'ємну частину ансамблю Трафальгарської площі. Цього року в рамках програми скорочення державних витрат розташовувалися в цій будівлі офіси кабінету міністрів, в тому числі і групи радників і консультантів прем'єр-міністра зі стратегічних питань, переїхали в будинок Міністерства фінансів. А офісні приміщення в Адміралтейській арці загальною площею майже в 7,5 тис. квадратних метрів залишилися порожніми і тепер чекають нового власника. Не виключено, що незабаром в Адміралтейській арці з'явиться фешенебельний готель або ж музей, повідомляє The Telegraph.
Влада розраховує отримати від продажу 75 млн фунтів стерлінгів (близько 120 млн доларів), підкреслюючи при цьому, що пріоритет при продажі буде відданий не тому покупцеві, який дасть більше, а тому, хто збереже доступ публіки до цього об'єкта. Продажем Арки займеться агентство нерухомості Savills. Адміралтейська арка, зведена в 1912 році в пам'ять про королеві Вікторії, є шедевром неокласицизму і одним з найбільш монументальних споруд Лондона. Мабуть, немає в Сполученому Королівстві іншої будівлі, яке в такій же мірі уособлювало б велич Британської імперії, нагадує ИТАР-ТАСС. Причому слово "будинок" - аж ніяк не обмовка, оскільки по суті це прикрашений колонами, балюстрадами і орнаментальними медальйонами величний п'ятиповерховий будинок напівкруглої форми з трьома арочними прольотами посередині. Саме ці прольоти замикають перспективу Молла - парадної вулиці імперського Лондона, що з'єднує Трафальгарську площу з Букінгемським палацом.
Просмотров: 423 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]