Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:13
Главная » 2011 » Ноябрь » 10 » У Лос-Анджелесі продають ліжко, на якому помер Майкл Джексон, а в Ірландії продали ліжко, на якому він спав.
16:56
У Лос-Анджелесі продають ліжко, на якому помер Майкл Джексон, а в Ірландії продали ліжко, на якому він спав.
Ліжко, на якій у своєму маєтку в Лос-Анджелесі помер король поп-музики Майкл Джексон, виставлено на продаж. Це лише один із сотень лотів під знаком "з Каліфорнійського особняка Джексона", які повинні піти з аукціону 17 грудня. Предмети побуту, меблі, картини і сам будинок, виставлений за 29 мільйонів доларів, в якому Джексон жив зі своїми трьома дітьми з грудня 2008 року до 25 червня 2009 року, - все повинно бути продано. Організатори аукціону заявляють, що всі предмети інтер'єру повністю автентичні і навіть ніким не займані після смерті співака, тому що його спальня вважалася місцем злочину і була опечатана слідством, повідомляє The Daily Mail. А в Ірландії пару днів тому вже продали ліжко Майкла Джексона. Правда, зі смертю музиканта вона не пов'язана. На ліжку в готелі Coolatore House в містечку Моут графства Уестміт співак спав кілька ночей, коли в 2006 році працював у студії звукозапису, що знаходиться неподалік у Grouse Lodge, з Will.i.am. з Black Eyed Peas. Організатори аукціону стверджували, що Джексон запевняв, що в своєму житті ніколи краще не спав, ніж на ліжку в Coolatore House, повідомляє BBC. Виїжджаючи з готелю, Майкл як знак вдячності залишив його господарям свою чорну шляпу і дві піжами. Ці піжами також були продані з аукціону. Якась американська компанія придбала їх за 3700 доларів. А продана 7 листопада ліжко з червоного дерева залишиться в Ірландії, оскільки купив її покупець, який побажав залишитися невідомим, там і живе. Він заплатив за цей лот 8400 доларів.
Просмотров: 405 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]