Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:26
Главная » 2011 » Ноябрь » 8 » У Москві розслідують справу "чорних ріелторів", провернув махінації на 1 млрд рублів.
13:45
У Москві розслідують справу "чорних ріелторів", провернув махінації на 1 млрд рублів.
Поліція затримала чотирьох високопоставлених співробітників столичних ріелторських контор, підозрюваних у розкраданні більше мільярда рублів, виданих за підробленими документами жителям Інгушетії, повідомили в прес-службі Головного управління економічної безпеки (ГУЕБ) МВС РФ.
"Співробітниками ГУЕБ припинено діяльність організованої групи, учасники якого підозрюються у систематичних розкраданнях бюджетних коштів, що виділяються на відновлення житлового фонду громадян, які постраждали від стихійних лих в період з 2006 по 2009 роки на території Інгушетії", - повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес- службу. За його словами, "керівники і співробітники декількох ріелторських компаній реалізували в Москві більше ста житлових сертифікатів на загальну суму понад один мільярд рублів, виданих за фіктивними документами жителям Інгушетії замість втраченого житла." Четверо учасників організованої групи затримані і етаповані до П'ятигорська, де вирішується питання про їх арешт ", - сказав представник ГУЕБ. За даними поліції, учасники організованої групи шляхом обману отримували від постраждалих громадян житлові сертифікати та відповідні доручення, в ряді випадків виплачуючи не більше 100 тисяч рублів у вигляді компенсацій. "За цими документами оформлялися угоди купівлі-продажу квартир в Москві з метою отримання бюджетних коштів на підставі пред'явлених договорів з придбання житла. Перераховані з розрахункового рахунку міністерства фінансів Москви грошові кошти підозрювані переводили в готівку через посередників і привласнювали", - розповів співрозмовник агентства. Він зазначив, що на підставі зібраних співробітниками ГУЕБ матеріалів слідчої частиною при ГУ МВС по Північно-Кавказькому федеральному округу порушено кримінальну справу за ст. 159 КК РФ (шахрайство в особливо великому розмірі). "За місцем роботи і проживання фігурантів проведено обшуки, вилучені предмети і документи, що підтверджують протиправну діяльність. Також проведені обшуки в п'яти нотаріальних конторах Назрані, нотаріуси яких підозрюються в причетності до шахрайської схеми", - сказав представник ГУЕБ.
Він нагадав, що наприкінці жовтня спільної оперативною групою МВС і УФСБ по Інгушетії затримано організатора кримінальної схеми - тридцятирічний житель республіки.
Просмотров: 437 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]