Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:15
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » У Німеччині продають вілли вбитого сина Каддафі.
13:31
У Німеччині продають вілли вбитого сина Каддафі.
У Мюнхені виставлені на продаж дві вілли Сейфа аль-Араба, який загинув у травні 2011 року під час натовських бомбардувань Тріполі.
Один особняк площею 540 квадратних метрів знаходиться в престижному районі Мюнхена - Богенхаузен, а інший - в Вальдперлахе.
За даними таблоїду Bild, на території вілл збираються відкрити лівійські консульства. Ріелтор Duken & v. Wangenheim, який займався пошуком покупця для вілли, нібито призупинив цей проект за запитом нових лівійських властей.
Представник посольства Лівії в Берліні сказав, що обидва будинки є власністю держави і в них планують відкрити консульства, якщо це буде схвалено Міністерством закордонних справ ФРН.
У той же час Sueddeutsche Zeitung стверджує, що такий варіант не розглядається. Призначений новим послом Лівії Алі ель-Котані є поки тільки тимчасовим представником держави, а його попередник, який підписував договір про покупку вілли в Богенхаузене, був звільнений ще в серпні.
Крім того, в МЗС Німеччини не надходило поки ніяких запитів про відкриття консульств. Ріелтор про це теж нічого не знає і зацікавлений у продажу. За його словами, ніяких розпоряджень припинити пошук нового покупця не було.
Сім'я колишнього лівійського лідера купила віллу в Богенхаузене в березні 2009 року, після того як від неї відмовився її колишній власник - якийсь великий банкір. Формально будинок був зареєстрований як резиденція для офіційних гостей. Особняк в Вальдперлахе був придбаний у вересні 2006 року. В цілому вартість обох вілл оцінюється приблизно в десять мільйонів євро. Найчастіше вони використовувалися Саїф аль-Араб, коли він приїжджав вчитися до Мюнхена.
Усього в Німеччині знаходиться шість будинків, які належать Лівії.
Джерело
Просмотров: 511 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]