Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 19:58
Главная » 2011 » Октябрь » 27 » У передмісті Каїрі "група бандитів" здійснила самозахоплення квартир в споруджуваному ЖК - розганяє армія і поліція.
13:52
У передмісті Каїрі "група бандитів" здійснила самозахоплення квартир в споруджуваному ЖК - розганяє армія і поліція.
Армія і поліція Єгипту змушена була втрутитися в конфлікт з самозахопленням квартир в недобудованому житловому комплексі в супутнику Каїра Місто ім. 6 жовтня.
Як передає ИТАР-ТАСС з посиланням на інтернет-портал газети Al Ahram, поліція змушена була застосувати сльозогінний газ, щоб втихомирити учасників заворушень, що призвели до перестрілки.
Конфлікт навколо споруджуваного житлового комплексу спалахнув три дні тому, коли "група бандитів" здійснила захоплення незаселених квартир, погрожуючи місцевим жителям зброєю. На місце події у четвер прибули наряди поліції та підрозділи армії.
Порушники спокою не хотіли відступати, вступивши в перестрілку з військовослужбовцями. Кілька молодиків почали кидати каміння в машини силовиків. Серед місцевих жителів почалася паніка, багато вважали за краще покинути свої будинки.
Силам безпеки поки не вдалося взяти ситуацію із захопленням квартир під свій контроль, незважаючи на те, що десятки людей вже затримано. З довколишніх будинків організована евакуація жителів.
Нагадаємо, Місто ім. 6 жовтня - один із супутників Каїра, куди влада країни планує переселити до 2020 року кілька мільйонів людину, щоб "розвантажити" столицю. За задумом уряду, нове місто повинен дати притулок "робочий клас" Каїра, але, як повідомлялося раніше, поки туди переїжджають в основному заможні громадяни.
Просмотров: 421 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]