Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:18
Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » В Іспанії побудують найвищі американські гірки Європи.
16:43
В Іспанії побудують найвищі американські гірки Європи.
Найвищі в Європі американські гірки, вартість яких оцінюється в 25 мільйонів євро, будуть побудовані в іспанському парку розваг PortAventura навесні 2012 року, повідомляє прес-служба парку.
Як передає РИА "Новости", найвища точка атракціону буде розташовуватися в 76 метрах від землі. За задумом творців, конструкцію у вигляді гірського ланцюга буде добре видно з усіх сторін за багато кілометрів від парку.
Американські гірки (які іспанці називають росіянами) - спільний амбітний проект PortAventura і компанії Bollinger & Mabillard, яка розробила знаменитий атракціон Dragon Khan, що став символом парку PortAventura.
Нові американські гірки покликані перемогти колишні європейські рекорди, оскільки стануть найвищими на континенті, вони матиме найдовший спуск (78 метрів) без петель, швидкість на якому може досягати 134 км / ч.
Горки будуть мати п'ять так званих "верблюжих горбів", найнижчий з яких заввишки з семиповерхова будівля.
PortAventura розташований в іспанському місті Салоу приблизно в годині їзди на південь від Барселони. Щорічно його відвідують більше 3 мільйонів чоловік, це найбільш відвідуваний парк розваг в Іспанії і шостий у Європі.
Просмотров: 536 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]