Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:38
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » В Одесі правоохоронці відкрили вогонь по дебоширу, що збив під час втечі міліціонера.
13:43
В Одесі правоохоронці відкрили вогонь по дебоширу, що збив під час втечі міліціонера.

Правоохоронці за дзвінок приїхали в один з барів, де в масовій бійці брало участь більше десяти осіб.
Наряд спецпідрозділу групи затримання управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Одеській області отримав повідомлення про спрацювання кнопки тривожного виклику в одному барів курортного району міста Одеса. Прибувши на місце виклику, правоохоронці виявили, що там відбувається масова бійка, в якій бере участь більше десяти осіб. У зв'язку з цим на місце прибули ще два наряди.
Під час затримання одного з правопорушників, який сів в автомобіль і спробував сховатися, при цьому допустивши наїзд на співробітника міліції, міліціонером-водієм групи затримання з метою припинення протиправної поведінки втікача було використано табельну вогнепальну зброю. Після попереджувального пострілу вгору автомобіль зупинився.
Всі правопорушники для встановлення їх осіб були доставлені в районний відділ міліції. Загрози життю і здоров'ю працівника міліції немає. Використання зброї прокуратурою визнано правомірним.
Зараз вирішується питання про порушення щодо водія затриманого автомобіля кримінальної справи за ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), повідомив ВЗГ ГУМВС України в Одеській області.
Джерело

Просмотров: 450 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]