Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:41
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » Вартість нерухомості глави Oracle скоро досягне рекордного 1 млрд доларів.
15:36
Вартість нерухомості глави Oracle скоро досягне рекордного 1 млрд доларів.
Ларрі Еллісон, співзасновник і глава it-корпорації Oracle, а також володар третього за даними Forbes стану в США в 33 млрд доларів, скоро стане першим американцем, нерухомість якого коштує 1 млрд доларів.
Як відзначає "Комсомолка", 67-річний Еллісон - мрія будь-якого агента з торгівлі нерухомістю, тому що він купує будинки, практично не торгуючись. Ларрі зазвичай оглядає вподобаний будинок, причому часто робить це анонімно, потім швидко його купує.
- Господар найдорожчого будинку у світі боїться в ньому жити.
Приміром, Ларрі, великий шанувальник японської культури, купив палац у Кіото і переробив частину свого особняка Вудсайд в Силіконовій долині так, щоб будинок був схожий на його японський палац, побудований японськими умільцями в 16 столітті без єдиного цвяха.
У Сан-Франциско Еллісон хотів купити багатомільйонний особняк сусіда після того, як дерева на сусідній ділянці почали закривати вид з вікон на мальовничу бухту.
Цього року він витратив на поле для гольфу "Ранчо дикообраза" 43 мільйони доларів, щоб навчитися краще грати в гольф, хоча воліє теніс.
Як про колекціонера нерухомості, про Ларрі Еллісон вперше заговорили в 2004 році, коли він купив за 180 млн доларів 5 сусідніх будинків в Малібу, одні з яких належав Траволти, і об'єднав їх в один величезний особняк.
Просмотров: 470 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]