Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 20:27
Главная » 2011 » Октябрь » 31 » Влада Москви пообіцяли почати заселення ошуканих пайовиків Південного Тушина в листопаді.
16:42
Влада Москви пообіцяли почати заселення ошуканих пайовиків Південного Тушина в листопаді.
Влада Москви має намір надати перші квартири постраждалим пайовикам 11-го мікрорайону Південного Тушина в листопаді 2011 року, відзначається в повідомленні комітету Москви щодо забезпечення реалізації інвестиційних проектів у будівництві та контролю в області пайового будівництва (Москомстройінвест).
У матеріалах уточнюється, що ініціативна група була ознайомлена з першим списком громадян-соинвесторов, спрямованим на розгляд житлової комісії уряду Москви, в кількості 90 пакетів документів на двокімнатні квартири, які за площею збігаються з житлом, придбаним в Південному Тушино.
Голова Москомстройінвеста Костянтин Тимофєєв передав ініціативній групі поверховий план пропонованих квартир на Люберецких полях, а також обговорив графік будівництва житлових будинків для постраждалих громадян на вулицях Вяземська і Перерва, зазначає РИА "Новости".
Реконструкція мікрорайону 11 в Південному Тушино почалася в 2002 році. Планувалося, що нові будинки в мікрорайоні будуть завершені в 2005 році. Спочатку інвестором проекту виступало ВАТ "Холдингова компанія" Главмосстрой ", проте потім вийшло додаткову угоду, згідно з яким новим інвестором мікрорайону стало ЗАТ" Енергостройкомплект-М ". Але і новий забудовник не зміг добудувати обіцяні будинку - термін завершення проекту зрушувався кілька разів, як останньої дати у вересні 2009 року називався кінець 2012 року. У жовтні 2010 року влада Москви виділили на ліквідацію довгобуду на північно-заході міста 3,1 мільярда рублів ГУП "Управління по реконструкції та розвитку унікальних об'єктів" (УРіРУО).
У вересні 2011 року робоча група Москомстройінвеста під керівництвом Костянтина Тимофєєва розглянула і погодила терміни закінчення будівництва та введення в експлуатацію до 25 жовтня 2011 3-го корпусу 11-го мікрорайону Південного Тушино.
Всього, за даними ініціативної групи ошуканих співінвесторів Південного Тушино, від дій "Енергостройкомплект-М" постраждали від 1,3 тисячі до 1,4 тисячі чоловік.
Просмотров: 422 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]